u 13 7c0ea

Jau laiciņu kā noslēgusies āra futbola sezona Balvu Sporta skolas jaunajiem futbolistiem, un nu laiks veikt nelielu apskatu par paveikto. Kopumā Balvu Sporta skola Ziemeļaustrumu čempionātā un Latvijas čempionātā tika pāstāvēta ar  11 komandām 8 vecuma grupās (9 komandas Ziemeļaustrumu čempionātā un 2 komandas Latvijas čempionātā).

Ziemeļaustrumu čempionātā 1 komanda uzvarēja savā grupā, 2 komandas ierindojās 2. vietā, 1 komanda ierindojās 5. vietā. 5 komandām lieliska sacensību pieredze un labas spēles, lai pilnveidotu savu spēlētprasmi (šīs 5 komandas spēlē bez rezultātu fiksēšanas, sakarā ar Latvijas Futbola federācijas noteiktajiem standartiem).

Tāpat Balvu Sporta skolas jauniešu komandas startēja Latvijas čempionātā ar 2 komandām U-13 (2010.g.dz.) un U-15 (2008.g.dz.). Latvijas čempionātā Balvu Sporta skolas komandas startēja attīstības grupā (pēc spēka 3.līmeņa Latvijā). U-13 komandai tā bija pirmā sezona futbolā- 11:11 un izcīnīta 5. vieta savā apakšgrupā. U-15 komanda pamanījās uzvarēt savu apakšgrupu un fināla posmā spēja arī uzvarēt visu Latvijas čempionāta attīstības grupu, izcīnot 1. vietu.

Pēc āra futbola sezonas nu laiks gatavoties telpu futbola sacensībām. Balvu komandas turpinās startēt Ziemeļaustrumu čempionātos un U-16 (2008.g.dz) komanda startēs telpu futbola Latvijas čempionātā, kā arī, protams, startēs Balvu novada telpu futbola čempionātā. Veiksmi un izdošanos turpmākajos startos!

 

Informācija, foto: treneris Inguss Zaharāns

U-6 un U-7 Balvu Sporta skolas futbola komandas.U-8 un U-9 Balvu Sporta skolas futbola komandas.U-12 Balvu Sporta skolas futbola komanda.U-13 Balvu Sporta skolas futbola komanda.