53377178170 4f691fce96 o 66f7a

2. decembrī Rīgā notika Latvijas jaunatnes futbola sezonas noslēguma pasākums. Uz Latvijas jaunatnes futbola laureātu apbalvošanas ceremoniju devās arī Balvu Sporta skolas pārstāvji.

Kā jau iepriekš tika ziņots, Balvu Sporta skolas U-15 komanda uzvarēja Latvijas čempionāta attīstības grupas turnīru un nu bija pienācis laiks saņemt nopelnītos kausus un medaļas. U-15 vecuma grupas komandai tika pasniegti divi kausi un zelta medaļas. Attiecīgi šī komanda ieguva 1. vietu Attīstības grupas Austrumu zonas komandu konkurencē un arī tālāk, sacenšoties par 1. - 4. vietu Attīstības grupā, apspēlēja divas labākās Rietumu zonas komandas, godam nopelnot zelta medaļas.

Par Latvijas jaunatnes futbola U-15 attīstības grupas čempionu godu priecājas visa Sporta skola, bet apbalvojumus brauca saņemt treneris Ingus Zaharans un futbolists Rinolds Baikovs. Rinolds devās līdzi uz apbalvošanu, jo tieši viņš tika atzīts par visas austrumu grupas LABĀKO SPĒLĒTĀJU un pelnīti saņēma balvu par paveikto.


Informācija, foto:  treneris Inguss Zaharāns

2. decembrī Rīgā notika Latvijas jaunatnes futbola sezonas noslēguma pasākums.  Uz Latvijas jaunatnes futbola laureātu apbalvošanas ceremoniju devās arī Balvu Sporta skolas pārstāvji. Rinolds Baikovs devās līdzi uz apbalvošanu, jo tieši viņš tika atzīts par visas austrumu grupas LABĀKO SPĒLĒTĀJU un pelnīti saņēma balvu par paveikto.2. decembrī Rīgā tika aizvadīts Latvijas jaunatnes futbola sezonas noslēguma pasākums.Balvu Sporta skolas U-15 komanda uzvarēja Latvijas čempionāta attīstības grupas turnīru un nu bija pienācis laiks saņemt nopelnītos kausus un medaļas.U-15 vecuma grupas komandai tika pasniegti divi kausi un zelta medaļas.Sporta skolas komanda ieguva 1. vietu Attīstības grupas Austrumu zonas komandu konkurencē un arī tālāk, sacenšoties par 1. - 4. vietu Attīstības grupā, apspēlēja divas labākās Rietumu zonas komandas, godam nopelnot zelta medaļas.Par Latvijas jaunatnes futbola U-15 attīstības grupas čempionu godu priecājas visa Sporta skola, bet apbalvojumus brauca saņemt treneris Ingus Zaharans un futbolists Rinolds Baikovs.