20210805 132134 c5c96

Covid-19 ierobežojumu laikā, no 2. augusta līdz 6. augustam un no 12. augusta līdz 18. augustam Balvu Sporta skolā Agritas Ančas vadībā norisinājās divas bērnu un jauniešu nometnes “Sporto ar prieku!” un “Sporto priekam!”. Lai gan bija dienas, kad laika apstākļi mūs nelutināja, tomēr 50 Balvu novadā dzīvojošajiem bērniem un jauniešiem bija iespējas attīstīt savu fizisko sagatavotību un izkopt savas prasmes un talantu sporta dejās, svarcelšanā un peldēšanā.

Nometnes laikā bērni un jaunieši iepazinās arī ar aktīvām, radošām un izzinošām brīvā laika pavadīšanas iespējām Balvu novadā. Tika organizēti velobraucieni, “Lāzertag”spēle Kubulos, saimniecības “Ozolmājas” Rančo apmeklējums, izbrauciens pa Balvu ezeru ar plostiņu “Vilnītis”, Balvu peldbaseina apmeklējumi, fotoorientēšanās pa Balvu parku un Lāča dārzu, netradicionālas stafetes piepūšamajās atrakcijās, radošās darbnīcas – burciņu un magnētu dekorēšana.

Paldies pedagogiem A. Berezovam, V. Sārtaputnam, A. Grāmatiņai, I. Kairišam, R. Kokorevičam un brīvprātīgajai jaunietei S. Bērziņai par aktīvu pedagoģisko darbu nometnes laikā!

Bērniem bija liels prieks par atkalredzēšanos un darbošanos kopā. Paldies visiem, kas piedalījās!

 

Informāciju sagatavoja: nometnes vadītāja Agrita Anča

Balvu Sporta skolas dalībnieki piepūšamajās atrakcijāsNometnes dalībnieki uz plosta Radošā darbnīca – burciņu dekorēšanaNometnes dalībnieki velobraucienāNometnes dalībnieki apglezno burciņasNometnes dalībnieki spēlē Nometnes dalībnieki Kubulos, Sporta skolas nometnes bērni un jaunieši piepūšamajās atrakcijāsSaimniecības Rančo “Ozolmājas” apmeklējumsNometnes dalībnieku kopbilde Rančo Nometnes dalībnieki gatavi sākt