tmb20180208170236

7. februārī kultūras pilī "Ziemeļblāzma" norisinājās “Gada balvas vieglatlētikā 2017” balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika pasniegti apbalvojumi 17 nominācijās, kā arī Eiropas Vieglatlētikas asociācijas speciālbalvas, un vienu no tām - Sieviešu līderības apbalvojumu – saņēma Balvu Sporta skolas direktore un Latvijas Vieglatlētikas savienības valdes locekle Ludmila Beļikova.

Eiropas Vieglatlētikas asociācija ir izveidojusi Sieviešu Līderības apbalvojumu ar nolūku novērtēt un atbalstīt sieviešu aktivitātes vieglatlētikas labā. Šī apbalvojuma galvenais mērķis ir izcelt sieviešu nenovērtējamo darbu, kā arī iedvesmot citus, lai strādātu sporta labā.

Ludmila Beļikova Balvu Sporta skolu vada no 1992.gada 1.septembra. No 1983.gada 1.augusta strādā par vieglatlētikas treneri. Viņa regulāri piedalās Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības kvalitātes valsts dienesta darba grupās, izstrādājot profesionālās ievirzes izglītības iestāžu kvalitātes novērtēšanas metodiku. Vada seminārus kā lektore. Iesaistās arī kā eksperte pedagogu profesionālās darbības 5.kvalitātes novērtēšanas procesā, ir izglītības kvalitātes valsts dienesta akreditācijas komisijas vadītāja. L.Beļikova ir biedrības ,,Latvijas Vieglatlētikas savienības” valdes locekle. Līdz 2015.gadam pildīja Balvu novada Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes sporta nozares vadītājas pienākumus, bet 2007.gadā ievēlēta Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padomes valdē par priekšsēdētājas vietnieci. Darbojas Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības ekspertu komisijā. 2017.gadā saņēma Latvijas Vieglatlētikas savienības apbalvojumu par ieguldījumu vieglatlētikas attīstībā, popularizēšanā un veicināšanā savā reģionā.

Balvu pasniegšanas ceremoniju ierakstā var noskatīties šeit: Gada balva vieglatlētikā 2017. Pasākuma ieraksts (Ludmila Beļikova ierakstā no 13 min).