img 20240319 wa0010 7a845

No 16. līdz 17. martam Gulbenes Sporta centrā un Daugavpils Volejbola sporta skolas zālē notika Latvijas Jaunatnes čempionāta reģionālais finālposms U-12 grupas meitenēm. Pamatojoties uz 1.posma izcīnītajām vietām attiecīgajā grupā, 1. Baltinavas un Rekavas apvienotās komandas meitenes spēlēja par 1.-12. vietu reģionālā finālposma sacensībās, bet 2. un 3. komandas meitenes par 13.-25. vietu.

3.komandas U-12 grupas meitenes ierindojās 20. vietā,  2.komandas meitenes izcīnīja 16.vietu reģionālfinālā. 1.komandas U-12 grupas meitenes pēc divu dienu spraigas cīņas ieguva septīto vietu, un iespēju spēlēt lielajā finālā.

1.komandas sastāvā spēlēja: Madara Borisa, Kristīna Kamzola, Rafaela Lapsa, Lāsma Keiša un Madara Maksimova. 

2.komandas sastāvā spēlēja: Katrīne Kamzola, Žanete Logina, Helēna Slišāne, Emma Zelča, Jasmīna Kaša.

3.komandas sastāvā spēlēja: Valērija Dimitrijeva, Agnese Ločmele, Evelīna Vorobjeva, Madara Cīrule un Rebeka Kaļāne.

Paldies meiteņu komandu atbalstītājiem – vecākiem. Paldies šoferiem- Normundam Švīgeram un Aivaram Circenim. Mīļš paldies par atbalstu un klātbūtni Balvu Sporta skolas direktora vietniecei mācību darbā Inesei Petrovai. Ļoti novērtējam katru, kurš par mums uztraucas un tur īkšķus. PALDIES!

Lai meiteņu pirmajai komandai veicas Latvijas Jaunatnes volejbola čempionāta U-12 grupas finālposmā, kurš notiks no 10. līdz 11.maijam. Komandas spēlēs par 1.-16. vietu finālā. 

 

 Informāciju sagatavoja: trenere Līga Langovska

 Foto: Līga Langovska un Inese Petrova

No 16. līdz 17. martam Gulbenes Sporta centrā un Daugavpils Volejbola sporta skolas zālē notika Latvijas Jaunatnes čempionāta reģionālais finālposms U-12 grupas meitenēm. Pamatojoties uz 1.posma izcīnītajām vietām attiecīgajā grupā, 1. Baltinavas un Rekavas apvienotās komandas meitenes spēlēja par 1.-12. vietu reģionālā finālposma sacensībās, bet 2. un 3. komandas meitenes par 13.-25. vietu.3.komandas sastāvā spēlēja: Valērija Dimitrijeva, Agnese Ločmele, Evelīna Vorobjeva, Madara Cīrule un Rebeka Kaļāne.3.komandas U-12 grupas meitenes ierindojās 20. vietā,  2.komandas meitenes izcīnīja 16.vietu reģionālfinālā. 1.komandas U-12 grupas meitenes pēc divu dienu spraigas cīņas ieguva septīto vietu, un iespēju spēlēt lielajā finālā.1.komandas sastāvā spēlēja: Madara Borisa, Kristīna Kamzola, Rafaela Lapsa, Lāsma Keiša un Madara Maksimova. 1.komandas U-12 grupas meitenes pēc divu dienu spraigas cīņas ieguva septīto vietu, un iespēju spēlēt lielajā finālā.Lai meiteņu pirmajai komandai veicas Latvijas Jaunatnes volejbola čempionāta U-12 grupas finālposmā, kurš notiks no 10. līdz 11.maijam.