img 20240315 wa0060 b4dbe

No 13. - 14. martam Rīgas Volejbola Sporta skolas un Daugavpils Volejbola Sporta skolas zālēs notika Latvijas Jaunatnes čempionāta reģionālais finālposms U-12 grupas zēniem. Pamatojoties uz 1. posma izcīnītajām vietām attiecīgajā grupā, Viļakas komandas zēni spēlēja par 1. - 12. vietu reģionālā finālposma sacensībās, bet Baltinavas zēni par 13. - 20. vietu. Baltinavas U-12 grupas zēni ierindojās 13. vietā. Viļakas U-12 grupas zēni pēc divu dienu spraigas cīņas ieguva trešo vietu. 

Viļakas komandas sastāvā spēlēja: Roberts Melāns, Martins Vrubļevskis, Kristers Locāns, Ričards Kokorevičs, Roberts Bukovskis un Ričards Krūklis.

Baltinavas komandas sastāvā spēlēja: Oskars Kokorevičs, Deniss Zarubins, Sandis Ameļčenkovs, Edvards Supe  un Jānis Kārlis Boldāns.

Paldies zēnu komandu treneriem Ervīnam Veļķeram un Līgai Langovskai, kā arī komandu atbalstītājiem – vecākiem. Paldies Sporta skolas šoferim Viktoram Beļikovam. Lai Viļakas komandas zēniem veicas Latvijas Jaunatnes volejbola čempionāta U-12 grupas finālposmā Rīgā, kurš notiks no 6.- 7. aprīlim. Komandas spēlēs par 1.- 16. vietu finālā. 

 

Informāciju sagatavoja: Inese Petrova, Balvu Sporta skolas direktora vietniece mācību darbā

Foto: Līga Langovska, Ervīns Veļķers un Inese Petrova

No 13. - 14. martam Rīgas Volejbola Sporta skolas un Daugavpils Volejbola Sporta skolas zālēs notika Latvijas Jaunatnes čempionāta reģionālais finālposms U-12 grupas zēniem. Baltinavas komandas sastāvā spēlēja: Oskars Kokorevičs, Deniss Zarubins, Sandis Ameļčenkovs, Edvards Supe  un Jānis Kārlis Boldāns.Viļakas komandas sastāvā spēlēja: Roberts Melāns, Martins Vrubļevskis, Kristers Locāns, Ričards Kokorevičs, Roberts Bukovskis un Ričards Krūklis.Viļakas U-12 grupas zēni pēc divu dienu spraigas cīņas ieguva trešo vietu.Pamatojoties uz 1. posma izcīnītajām vietām attiecīgajā grupā, Viļakas komandas zēni spēlēja par 1. - 12. vietu reģionālā finālposma sacensībās, bet Baltinavas zēni par 13. - 20. vietu. Paldies zēnu komandu treneriem Ervīnam Veļķeram un Līgai Langovskai, kā arī komandu atbalstītājiem – vecākiem.