whatsapp image 2023 08 25 at 13.02.49 d78bd

No 14. līdz 18.augustam (piecas dienas) Balvu Sporta skolas U– 15 un U- 16 audzēkņiem notika intensīvs treniņu process. Treniņu process tika aizvadīts Rugāju vidusskolas sporta zālē un stadiona teritorijā. Galvenais šo treniņu mērķis bija vispārējās un speciālās fiziskās un tehniskās sagatavotības uzlabošana.

Katru dienu audzēkņi aizvadīja 3 treniņus: pirmais treniņš – vispārējā un speciālā fiziskā sagatavotība, otrais treniņš – tehniskā sagatavotība un trešais treniņš – metieni (dažādu metienu izpilde). Vispārējās un fiziskās sagatavotības treniņi katru dienu tika dažādoti, piemēram, pirmdiena – stadions, otrdiena – pludmale – smiltis, trešdiena – kross, ceturtdiena – svaru zāle un piektdiena – stafetes ar basketbola elementiem. Tehniskos treniņus aizvadījām sporta zālē, kur lielākā uzmanība tika pievērsta dribla tehnikas pilnveidei un piespēļu tehnikas uzlabošanai. Vakara treniņos tika pilnveidots metiens. 


Informācija, foto: Elmārs Rakstiņš

No 14. līdz 18.augustam Balvu Sporta skolas U– 15 un U- 16 audzēkņiem notika intensīvs treniņu process. Treniņu process tika aizvadīts Rugāju vidusskolas sporta zālē un stadiona teritorijā.Galvenais šo treniņu mērķis bija vispārējās un speciālās fiziskās un tehniskās sagatavotības uzlabošana.Tehniskos treniņus aizvadījām sporta zālē, kur lielākā uzmanība tika pievērsta dribla tehnikas pilnveidei un piespēļu tehnikas uzlabošanai.Vispārējās un fiziskās sagatavotības treniņi katru dienu tika dažādoti, piemēram, pirmdiena – stadions, otrdiena – pludmale – smiltis, trešdiena – kross, ceturtdiena – svaru zāle un piektdiena – stafetes ar basketbola elementiem. No 14. līdz 18.augustam Balvu Sporta skolas U– 15 un U- 16 audzēkņiem notika intensīvs treniņu process Rugāju vidusskolas sporta zālē un stadiona teritorijā. Vakara treniņos tika pilnveidots metiens. Rugājos aizvadīti pirmssezonas sagatavošanās mācību koptreniņi basketbolā.