whatsapp image 2022 08 16 at 12.04.08 f811eNo 11. līdz 15.augustam Polijā norisinājās “Athletics Unlimited Games”, kas ir pasākums ar mērķi sniegt bērniem (2009.- 2010.gadā dzimušiem zēniem un meitenēm) iespēju gūt pieredzi starptautiskās sadraudzības sacensībās, kuras balstās uz vieglatlētikas disciplīnu elementiem, un tika organizētas kā grandiozs sporta festivāls.
Sporta pasākuma dalībnieku galvenais uzdevums bija, strādājot komandā un atbalstot vienam otru, sasniegt visaugstākos rezultātus dažādās disciplīnās, tādējādi ļaujot pārbaudīt savu atlētiskumu un sportisko garu.


Lielisku sniegumu demonstrēja Latvijas izlase, kas kopvērtējumā ieguva trešo vietu, piekāpjoties tikai Polijas un Horvātijas izlasēm. Balvu Sporta skolas audzēknes Marija Kapustina un Eveina Līna Smoļenska no sacensībām atgriezās ar bronzas medaļām, ko izcīnīja spēka grupas sacīkstēs. Tas ir teicams sniegums un panākums! Meitenes mājās atgriezās ar pozitīvām emocijām par lielisko sporta pasākumu!

Teksts: Sarmīte Keisele

Foto: Sarmīte Keisele, Lukasz Szelag

No 11. līdz 15.augustam Polijā norisinājās “Athletics Unlimited Games”, kas ir pasākums ar mērķi sniegt bērniem (2009.- 2010.gadā dzimušiem zēniem un meitenēm) iespēju gūt pieredzi starptautiskās sadraudzības sacensībās.Balvu Sporta skolas audzēknes Marija Kapustina un Eveina Līna Smoļenska no sacensībām atgriezās ar bronzas medaļām, ko izcīnīja spēka grupas sacīkstēs. Lielisku sniegumu demonstrēja Latvijas izlase, kas kopvērtējumā ieguva trešo vietu, piekāpjoties tikai Polijas un Horvātijas izlasēm.