img 20240130 wa0004 f6b1c

Balvu Sporta skolas sporta deju dejotāji jaunā, 2024. gada startus uzsāka ar dalību Latvijas čempionātā 10 dejās, kurš norisinājās 27. janvārī kaimiņnovadā – Rēzeknē. 

Iesācēju grupā 2014. gadā dzimušie un vecāki (2.-3. līmenis) 1. vietu izcīnīja Deniss Jurjāns un Viktorija Fjodorova, aiz sevis atstājot Martinu Laurenu ar partneri Efiju Baranausku, Vladimiru Pilatovu ar partneri Vanesu Vucinu.

2. vietas iesācēju grupās (1.-2. līmenis) izcīnīja Fēliks Zujevs un Estere Bukša, Daniils Aksjonoks un Agnete Korņejeva, Kirils Markovičs un Odrija Logina, Toms Nikolajevs un Agnete Logina, Renārs Kuļš un Dace Nikolajeva, Dominiks Kozlovskis un Evija Kondratjuka. 3. vietas iesācējos (1.-2. līmenis) izcīnīja Ralfs Bukovskis un Jana Logina, Arturs Kokorevičs un Klinta Kokoreviča, Deivids Kondratjuks un Viktorija Melāne.

Sporta deju vecākā grupa šajās sacensībās startēja Latvijas kausa grupā-  Juniori I E4. Uzrādot labus rezultātus un piekāpjoties goda pjedestālam, 4. vietu izcīnīja Reinis Logins ar partneri Amēliju Krivošejevu, 5. vietu Markuss Bukšs ar partneri Elīnu Locāni un 7. vietu Jānis Logins ar partneri Saniju Molodcovu. 

Juniori I E6 grupā Jānis Logins un Sanija Molodcova palika 6. vietā.

 

Informācija, foto: treneres – Agrita Anča, Silva Dambe

Balvu Sporta skolas sporta deju dejotāji jaunā, 2024. gada startus uzsāka ar dalību Latvijas čempionātā 10 dejās, kurš norisinājās 27. janvārī kaimiņnovadā – Rēzeknē. 2. vietu iesācēju grupā (1.-2. līmenis) izcīnīja Kirils Markovičs un Odrija Logina.Balvu Sporta skolas sporta deju dejotāju panākumi Latvijas čempionātā 10 dejās.Balvu Sporta skolas sporta deju dejotāju panākumi Latvijas čempionātā 10 dejās.Balvu Sporta skolas sporta deju trenere Agrita Anča kopā ar audzēkņiem.Uzrādot labus rezultātus un piekāpjoties goda pjedestālam, 5. vietu izcīnīja Markuss Bukšs ar partneri Elīnu Locāni.4. vietu izcīnīja Reinis Logins ar partneri Amēliju Krivošejevu.Balvu Sporta skolas sporta deju dejotāju panākumi Latvijas čempionātā 10 dejās.