whatsapp image 2023 08 17 at 10.52.22 35a86

No 31. jūlija līdz 4.  augustam 15 Balvu novada bērni darbojās vasaras Sporta skolas organizētajā nometnē “Deju ritmos 2023”.  Nometnes auditorija bija Sporta deju dejotāji, kuri nometnes laikā apguva jaunus deju soļus, atkārtoja un pilnveidoja jau zināmos deju soļus un uzlaboja savu fizisko sagatavotību. 

Dejotāji devās arī braucienā apkārt Balvu ezeram ar velosipēdiem un supoja pa Balvu ezeru. Bērni piedalījās arī meistarklasēs, kurā no salvetēm mācījās salocīt “kreklus” un “kleitas”, un pagatavot gardus augļu salātus.

Nometne noslēdzās ar ekskursiju uz Apollo Skypark Rīgā. Bērniem bija iespēja lekt pa batutiem, veikt šķēršļu joslas, piedalīties lāzertag spēlē – aktīvi pavadīt laiku izklaides centrā.

Paldies Balvu novada pašvaldībai par piešķirto finansējumu nometnes organizēšanai!

Informācija, foto: trenere un nometnes vadītāja Agrita Anča

No 31. jūlija līdz 4. augustam 15 Balvu novada bērni darbojās vasaras Sporta skolas organizētajā nometnē “Deju ritmos 2023”.  Nometne noslēdzās ar ekskursiju uz Apollo Skypark Rīgā.Bērniem bija iespēja lekt pa batutiem, veikt šķēršļu joslas, piedalīties lāzertag spēlē – aktīvi pavadīt laiku izklaides centrā.Nometnes dalībnieki, viesojoties Apollo Skypark Rīgā.Dejotāji devās braucienā apkārt Balvu ezeram ar velosipēdiem un supoja pa Balvu ezeru.Dejotāji braucienā apkārt Balvu ezeram ar velosipēdiem.Nometnes laikā dalībnieki mācījās pagatavot gardus augļu salātus.Bērni piedalījās meistarklasēs, kurā no salvetēm mācījās salocīt “kreklus” un “kleitas”.Nometnes auditorija bija Sporta deju dejotāji, kuri nometnes laikā apguva jaunus deju soļus, atkārtoja un pilnveidoja jau zināmos deju soļus un uzlaboja savu fizisko sagatavotību.