videocapture 20230315 202647 be6fd

Pavasara skolēnu brīvdienās, pirmdienā, uz kopīgu treniņu Medņevas Tautas namā tikās Balvu Sporta skolas Sporta deju nodaļas MT- 5  un MT-4 grupas dejotāji no Balviem un Viļakas. Nodarbību vadīja Anita Grāmatiņa, īpaši pievēršot uzmanību stājas un satvēriena pilnveidošanas vingrinājumiem standartdejās. Trešdien šiem pašiem audzēkņiem, tiekoties Balvu Kultūras un atpūtas centra telpās, Silva Dambe uzsāka treniņu ar Rumbas un Ča-ča-ča tehnikas pilnveidošanas vingrinājumiem gurnu un kāju, pēdu darbībai. Turpinājumā Anita Grāmatiņa pievērsās Džaiva ritmiskā izpildījuma kvalitātes uzlabošanas vingrinājumiem.

Ceturtdien dejotājiem notika individuālie treniņi katram pie sava pedagoga.

Paldies dejotājiem par uzcītīgu treniņu apmeklēšanu un darbošanos tajos. Paldies trenerēm par kopīgo darbošanos vienota mērķa sasniegšanai- uzlabot dejotāju tehnisko sniegumu, lai šīs nedēļas nogalē varētu veiksmīgi startēt Sporta deju sacensībās "Ludzas kauss."

Relaksējoties pēc smagajiem treniņiem, Sporta deju dejotāji izmantoja iespēju piektdien doties uz Balvu peldbaseinu.

Veiksmi turpmākajos startos!

Informācija:  Agrita Anča

Foto: Inese Petrova, Agrita Anča

Pavasara skolēnu brīvdienās Balvu Sporta skolas Sporta deju nodaļas dejotāji cītīgi gatavojās sacensībām.Trešdien trenere Silva Dambe uzsāka treniņu ar Rumbas un Ča-ča-ča tehnikas pilnveidošanas vingrinājumiem gurnu un kāju, pēdu darbībai. Silva Dambe uzsāka treniņu ar Rumbas un Ča-ča-ča tehnikas pilnveidošanas vingrinājumiem gurnu un kāju, pēdu darbībai. Paldies dejotājiem par uzcītīgu treniņu apmeklēšanu un darbošanos tajos. Paldies trenerēm par kopīgo darbošanos vienota mērķa sasniegšanai- uzlabot dejotāju tehnisko sniegumu, lai šīs nedēļas nogalē varētu veiksmīgi startēt Sporta deju sacensībās Ceturtdien dejotājiem notika individuālie treniņi katram pie sava pedagoga.Pavasara skolēnu brīvdienās, pirmdienā, uz kopīgu treniņu Medņevas Tautas namā tikās Balvu Sporta skolas Sporta deju nodaļas MT- 5  un MT-4 grupas dejotāji no Balviem un Viļakas.