No 7. līdz 8.februārim Saldū notika piektais F. Artemjeva piemiņas turnīrs un Saldus novada meistarsacīkstes grieķu-romiešu cīņā.
Turnīrā piedalījās trīs komandas no Lietuvas, trīs komandas no Igaunijas, komanda no Krievijas, cīkstoņu komanda no Vācijas.
Latviju pārstāvēja cīkstoņi no Rīgas, Ādažiem, Liepājas, Saldus, Rēzeknes un Balviem. Kopā startēja 160 dalībnieki. Balvu Sporta skolu pārstāvēja 7 cīkstoņi, kuri startēja ļoti veiksmīgi - Sv.kat. līdz 38 kg ar trijām uzvarām čempiona titulu ieguva Vladislavs Baranovs, Sv.kat. līdz 40 kg ar četrām uzvarām par čempionu kļuva Vjačeslavs Naumenko. Svara kategorijā + 80 kg čempiona tituls - Jānim Stepanovam. Sv.kat. līdz 58 kg Dmitrijam Goļikovam - sudrabs. Alans Nipers savā svara kategorijā - 50 kg ierindojās trešajā vietā. Piekto vietu Sv.kat. līdz 58 kg ieguva Rihards Pavlovs.
Savukārt 22.februārī Igaunijā,Valgā,notika Valgas atklātais čempionāts grieķu-romiešu cīņā. Turnīrā piedalījās komandas no Igaunijas pilsētām, divas komandas no Lietuvas, cīkstoņu komanda no Ukrainas. Latviju pārstāvēja Liepājas, Saldus, Ādažu un Balvu cīkstoņi. Kopējais dalībnieku skaits-110.
Mūsējo rezultāti sekojoši- četri no pieciem Balvu Sporta skolas cīkstoņiem pārveda mājās medaļas. Vladislavs Baranovs savā svara kategorijā 38 kg kļuva par turnīra uzvarētāju. Otro vietu svara kategorijā 58 kg izcīnīja Dmitrijs Goļikovs. Savukārt Krišjānis Kočāns un Vjačeslavs Naumenko svara kategorijās 54 un 42 kg turnīrā ieguva attiecīgi trešās vietas.
Nākamais turnīrs mūsējiem 8.martā Lietuvā.