Šī gada 9.,10. novembrī Tallinā notika 41. Aleksandra Āberga memoriāls Grieķu-romiešu cīņā, kurā piedalījās komandas no Somijas, Rīgas, Liepājas ,Balviem un no Igaunijas pilsētām. Kopējais dalībnieku skaits - 213.No tiem 6 balvenieši. Rezultāti sekojoši:

Par turnīra uzvarētāju un zelta medaļas ieguvēju svara kategorijā 60 + kg ar četrām uzvarām kļuva Jānis Stepanovs.Tīs trešās vietas arī balveniešiem - Vjačeslavam Naumenko ( 35 kg ), Alanam - Alenam Niperam (42 kg) un Dāvim Akmens (45 kg.). Pats jaunākais komandā - Edvards Sarķis ieguva 5. vietu (svara kategorijā 35 kg).

Šajos pašos datumos notika arī starptautiskais turnīrs „Rēzekne 2012”, kurā piedalījās Lietuvas ,Latvijas un Krievijas cīkstoņi, tai skaitā 5 Balvu Sporta skolas audzēkņi. Izcīnītas divas trešās vietas - Vladislavs Baranovs svara kategorijā 38 kg un Artjoms Kaļmus - svara kategorijā 50 kg. 15 dalībnieku konkurencē 7.vietu izcīnīja Edgars Galuškins.

Cīkstoņiem turpmāk saspringts sacensību grafiks - jādodas uz Lietuvu, Liepāju un jāgatavojas citām sacensībām. Veiksmi viņiem un cīņas sparu!