cīņa 7911c

Sestdien, 21.augustā, Balvos norisinājās LFF 2.līgas spēle futbolā starp Balvu un FK Aliance komandām. Balviem šī bija ļoti svarīga spēle, jo uzvaras gadījumā tā atklātu šīs sezonas gūto punktu rēķinu un izrautos no pēdējās vietas turnīra tabulā. Protams, ka FK Aliance uzvara bija tik pat vērta, tā ļautu pakāpties turnīra tabulā un sekot līderiem.

Spēle iesākās gan vienai, gan otrai pusei uzbrūkot. Balvi vairāk kontrolēja bumbu, bet FK Aliance atbildēja ar bīstamākiem momentiem pie Balvu vārtiem, kur tikai Jurģa Vilciņa lieliskā spēle glāba no vārtu zaudējuma. Lai arī spēle bija līdzīga, vārti pirmajā puslaikā tika gūti, kad precīzs pēdējā minūtē bija Rihards Ščogols. Rezultāts pēc pirmā puslaika bija 1-0 Balvu labā.

2.puslaiks iesākās ar Balvu spiedienu uz vārtiem, kuru lieliski apslāpēja FK Aliance futbolisti. Vēl vairāk, laikam ejot viņi pārņēma iniciatīvu un sāka veidot arvien bīstamākus momentus. Divas reizes neizturēja Balvu aizsardzība un piedzīvots zaudējums ar 1-2. Vēl viens zaudējums Balvu vienībai - Riharda Ščogola trauma spēles beigās.

 

Informāciju sagatavoja: Lauris Baranovskis

Foto: Harry Harrison