img 20220823 wa0006 6db0cNo 19. līdz 21.augustam Rīgā norisinājās A.Kraukļa 30. piemiņas turnīrs basketbolā, kurā piedalījās 164 komandas no 7 valstīm, uzstādot jaunu dalībnieku skaita rekordu.
Balvu Sporta skola turnīrā piedalījās ar vienu U-11 grupas zēnu komandu, šajā vecuma grupā bija 8 komandas, kas tika sadalītas 2 apakšgrupās. Mūsu komanda apakšgrupā ierindojās 2. vietā, uzvarot A.Kraukļa VEF un Berģu skolu, bet piekāpāmies Ķekavas sporta skolai. Pusfinālā tikāmies ar Mārupes sporta skolas komandu, kurai piekāpāmies ar rezultātu 10:27, līdz ar to, turnīra trešajā dienā spēlējām par 3. vietu ar BJBS Rīga/Juglas komandu, kuru pārliecinoši ar rezultātu 35:5 uzvarējām un izcīnījām 3. vietu. Komandā spēlēja: Kārlis Žagars, Jānis Zakss, Toms Krivišs, Adrians Voika, Ričards Keišs, Kārlis Rakstiņš, Jānis Kozlovskis, Reinis Sietnieks, Juris Briedis, Raivo Koļcovs un treneris Arnis Voika.

Balvu Sporta skolas komandas spēlētājs Adrians Voika tika iekļauts turnīra simboliskajā pieciniekā.

 

Informāciju sagatavoja, foto: Arnis Voika

No 19. līdz 21.augustam Rīgā norisinājās A.Kraukļa 30. piemiņas turnīrs basketbolā, kurā piedalījās 164 komandas no 7 valstīm.Balvu Sporta skola turnīrā piedalījās ar vienu U-11 grupas zēnu komandu.U-11 grupā bija 8 komandas, kas tika sadalītas 2 apakšgrupās. Mūsu komanda apakšgrupā ierindojās 2. vietā, uzvarot A.Kraukļa VEF un Berģu skolu, bet piekāpāmies Ķekavas sporta skolai.Balvu Sporta skolas komandā spēlēja: Kārlis Žagars, Jānis Zakss, Toms Krivišs, Adrians Voika, Ričards Keišs, Kārlis Rakstiņš, Jānis Kozlovskis, Reinis Sietnieks, Juris Briedis, Raivo Koļcovs un treneris Arnis Voika.Pusfinālā tikāmies ar Mārupes sporta skolas komandu, kurai piekāpāmies ar rezultātu 10:27, līdz ar to, turnīra trešajā dienā spēlējām par 3. vietu ar BJBS Rīga/Juglas komandu, kuru pārliecinoši ar rezultātu 35:5 uzvarējām un izcīnījām 3. vietu.Balvu Sporta skolas komandas spēlētājs Adrians Voika tika iekļauts turnīra simboliskajā pieciniekā.