Balvu Sporta skola no 2019.gada 1.oktobra līdz 1.novembrim aicina ikvienu piedalīties skolas logo izveides konkursā! Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems balvas!

Logo - tā ir zīme, kas simbolizē iestādi un tās nodarbošanos. Konkursa noteikumi ir pavisam vienkārši, un var piedalīties jebkurš – aicināti iesaistīties gan pieaugušie, gan arī jaunieši, it īpaši Balvu Sporta skolas audzēkņi. Katrs dalībnieks var iesniegt trīs logo.

Lai iesniegtu logo, tam ir jāatbilst arī dažām prasībām – tajā ir jāiekļauj sarkana, melna krāsa, bet dizainā jāizmanto ne vairāk par 3 krāsām, tāpat logo jāasociējas ar sportu, jauniešiem un kustību, kā arī jāietver Balvu Sporta skolas pilnais vai daļējais nosaukums un jābūt vienkāršam, uzmanību piesaistošam un viegli uztveramam.

Pēc konkursa rezultātu apkopošanas, labākie darbi saņems arī balvas: 1.vietas ieguvējs saņems triju mēnešu abonementu Balvu Sporta skolas peldbaseina apmeklēšanai, 2. vietas ieguvējs saņems divu mēnešu abonementu Balvu Sporta skolas peldbaseina apmeklēšanai, savukārt 3.vietas ieguvējs saņems viena mēneša abonementu Balvu Sporta skolas peldbaseina apmeklēšanai.

Konkursā iesniegto darbu vērtēšana notiks trīs kārtās. Vispirms darbus vērtēs konkursa komisija – Balvu Sporta skolas administrācija, bet pēc tam pieci labākie darbi tiks nodoti sabiedrības balsojumam Balvu novada pašvaldības Facebook lapā. Galīgo vērtējumu veidos 51% žūrijas vērtējums un 49% sabiedrības pārstāvju balsojums sociālajos tīklos.

Darbus var iesniegt personīgi Balvu Sporta skolā vai sūtot pa pastu uz adresi: Alejas iela 2, Balvi, LV – 4501, vai nosūtot elektroniski uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Konkursa nolikums pieejams ŠEIT.