IMG-20190430-WA0000.jpg

Aizvadītajā sestdienā, 27.aprīlī, Gulbenē jau divdesmit trešo gadu pēc kārtas risinājās starptautiskais volejbola turnīrs "Viļņa Reinsona piemiņas kauss", kurš pulcēja 27 komandas no dažādiem Latvijas novadiem, kā arī Krievijas un Lietuvas. Sacensības kungiem risinājās divās vecuma grupās: vecuma grupā līdz 39 gadiem un vecumā virs 40 gadiem.

Balvu novada komanda piedalījās jaunākajā grupā. Komandas treneris Jānis Strapcāns komandu bija sakomplektējis ar patreiz spēcīgākajiem mūspuses volejbolistiem, kuri spēlē dažādās Latvijas volejbola līgās. Balvenieši izcīnīja godpilno 3.vietu, piekāpjoties tikai Viļķenes komandai, kuras sastāvā spēlēja limbažnieki, kas Latvijas čempionātā izcīnīja 4.vietu, kā arī piekāpās mājiniekiem - gulbeniešiem.

Komandas sastāvā spēlēja: Mārtiņš Jansons, Elvijs Logins, Emīls Elksnītis, Zigizmunds Keišs, Arvis Zelčs, Kristers Slišāns, Reinis Zelčs. Attaisnojušu iemeslu dēļ, sacensībās nevarēja piedalīties Gatis Augustāns un Arvils Keišs, kuri bezšaubām būtu krietni pastiprinājuši mūsu komandas sastāvu.