tmb20180521145951

12.maijā notika piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensības sievietēm "Prieka tūre", kas ir atraktīvas auto tūrisma sacensības ar dažāda rakstura papilduzdevumiem un kuras jau trešo gadu organizē Balvu Sporta centrs sadarbībā ar balvenietēm Ilzi Gļaudu un Dagniju Vaickovsku.

Šogad sacensību maršruts veda pa Balvu, Alūksnes un Gulbenes novada teritorijām un bija jāmēro ap 200km, jāveic 16 amizanti, sarežģīti un zināšanas prasoši uzdevumi un jāatrod 25 objekti pēc fotogrāfijas.

Sacensībās kopumā piedalījās 39 ekipāžas. Ātrākā komanda, finišējot Kubulos, braucienu veica 4 stundās un 15 minūtēs, bet pēdējās ekipāžas finišēja gandrīz pēc 7 stundām.

Galveno balvu – Tallink jūras kruīzu – ieguva ekipāža "Dimanti" - vadītāja Dagnija Kotāne, stūrmane - Elvita Kotāne; 2.vietu ieguva ekipāža "Lielceļu rikšotājas"- vadītāja Lauma Kaļva, stūrmane Līga Zvirgzdiņa, bet 3.vietu - "Beisbolistes 2018" – vadītāja Karīna Čerevina, stūrmane Sintija Heninga.

Tāpat tika noskaidrotas uzvarētājas dažādās nominācijās – Sabiedrības mīlules Facebook balsojumā – "Black Bacardi" - vadītāja Sigita Kokoreviča, stūrmane Klinta Orlovska, Košāko dāmu ekipāža –"Večiņas no Amerikas" - vadītāja Vineta Sirmā, stūrmane Amanda Sirmā, "Caur adatas aci" ekipāža – "VAZ 2101" - vadītāja Viviana Bukša, stūrmane Madara Sirmace, Rūdītākā ekipāža – "Mēnessmeitas" - vadītāja Anita Pitkeviča, stūrmane Inese Svelpe, Jaunības šarms ekipāža –"Trollītes" - vadītāja Diāna Jeromāne, stūrmane Laila Mariņina, "Ātrākā" ekipāža – "Margrietiņas" - vadītāja Sintija Ābeltiņa, stūrmane Santa Ivanova, Lustīgākā ekipāža – „Zonas meitenes” - vadītāja Iveta Logina, stūrmane Dace Logina, "Pavasara zieds" ekipāža – "Balvu medmāsiņas" - vadītāja Ramona Lazdiņa, stūrmane Oksana Rešetņikova, Mans auto – mana rota – "Puķainās" - vadītāja Vineta Cimdiņa, stūrmane Gunta Grīva, Centīgākā ekipāža – "Augļu Mix" - vadītāja Sindija Homenko, stūrmane Līga Aleksejeva un "Lielākais" kolektīvs – "Subaru World Rally Team", vadītāja Sintija Cakule, stūrmane Zanda Ziepniece.

Pēc garas un sportiskas dienas, pasākuma noslēgumā dalībniekus un citus interesentus priecēja grupa Tranzīts un DJ Ralfs.

Lai vai kā, “Prieka tūre” ir atraktīvs brauciens, kurā, protams, svarīgs ir sacensību gars, tomēr tikpat nozīmīgi ir aizvadīt lielisku un aizraujošu dienu patīkamu domubiedru sabiedrībā!

Paldies meitenēm, kuras neskatoties ne uz kādam grūtībām, cīnījās ar karstumu, ar dažādas sarežģītības pakāpes uzdevumiem, galu galā nonāca finišā!

Un paldies visiem, kas palīdzēja un atbalstīja, lai pasākums notiktu! Īpaši Edgaram ar savu Sporta Centra komandu par visu ieguldīto darbu pasākuma organizēšanā, Ilzei Gļaudai, Dagnijai Vaickovskai un Santai Raciborskai, ka atrada laiku no savām mājas rūpēm, kā arī „Vaduguns” redakcijai.

Piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensību sievietēm „Prieka tūre” rezultāti skatāmi šeit

Informāciju apkopoja Iluta Mežule
Balvu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: Laura Timofejeva

img-001.jpgimg-002.jpgimg-003.jpgimg-004.jpgimg-005.jpgimg-006.jpgimg-007.jpgimg-008.jpgimg-009.jpgimg-010.jpgimg-011.jpgimg-012.jpgimg-013.jpgimg-014.jpgimg-015.jpgimg-016.jpgimg-017.jpgimg-018.jpgimg-019.jpg