tmb20180423164215

21.aprīļa vakars bija diena, kad Balvi, ar spēli Rēzeknē, atgriezās 1.līgā futbolā.

Rēzekne bija parūpējusies par lielisku atmosfēru stadionā. Tika atskaņota Latvijas valsts himna, spēlētājus laukumā izveda Rēzeknes jaunie futbolisti. Tāpat ar klusuma brīdi tika godināts pāragri mūžībā aizgājušais Jēkabpils futbola audzēknis Aleksandrs Gospodarjovs.

Spēles informators komentēja, ka stadionā ieradušies 425 līdzjutēji, turklāt daļa no tiem bija balvenieši. Un spēle varēja sākties!

Pirmais puslaiks mums izvērtās nesekmīgs, jo Rēzeknes komanda salīdzinoši īsā laikā ieguva komfortablo 3:0 pārsvaru. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās.

Otrajā puslaikā, šķiet, mūsējie jau bija nedaudz pielāgojušies spēles tempam un arvien biežāk meklēja laimi pretinieku vārtu tuvumā. Neskatoties uz to, Rēzekne guva 4.vārtus. Pēc neilga laika atbildēja mūsu Kārlis Vanags, gūstot savus pirmos vārtus karjerā 1.līgā. Tad no laukuma centra 1 pret 1 izlauzās Rihards Ščogols, un tikai rupjš pretinieku pārkāpums pirms soda laukuma līnijas apturēja mūsu uzbrukumu. Pretinieks par pārkāpumu pelnīti saņēma sarkano kartīti.

Tomēr pēdējais vārds piederēja rēzekniešiem. Viņi vārtus guva līdz ar spēles beigu svilpi, rezultāts 5:1.

Neiztika arī bez pirmajiem traumētajiem spēlētājiem. Nepatīkamu pleca traumu guva mūsu pieredzes bagātais spēlētājs Edmunds Kokorevičs. Diemžēl viņa iziešana laukumā nākamajā spēlē ir zem lielas jautājuma zīmes.

Nākamā spēle jau 28.aprīlī Rugājos, plkst.17:00 ar RTU FC/Skonto Academy.