Balvu Sporta skolas audzēkņa Adriana Jonaita panākumi pirmās nedēļas Latvijas Jaunatnes basketbola līgas organizētajā izaicinājumāBalvu Sporta skolas audzēknis Adrians Jonaitis piedalās Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) izaicinājumā. Kā viņam veicas, stāsta Adrians pats:

“Mani sauc Adrians Jonaitis. Man ir 11 gadi. Es trenējos Balvu Sporta skolas basketbola nodaļā, treneris Arnis Voika.

9. martā uzsāku dalību LJBL organizētajā izaicinājumā “Elite izaicina LJBL”. Tā būtība izpaužas iesaistot jauniešus sportiskās aktivitātēs un raisot sacensības garu.

Lai varētu piedalīties izaicinājumā, savā telefonā ielādēju aplikāciju “Home Court”. Saskaņā ar noteikumiem 7 nedēļu garumā katru nedēļu dalībniekiem jāpilda viens izaicinājuma uzdevums.

Pirmā nedēļa pavadīta interesantā un spraigā cīņā. Visas šīs dienas esmu līdera pozīcijā, ik pa brīdim noslīdot otrajā, pāris reizes ceturtajā vietā. Izaicinājumā manā vecuma grupā piedalās 38 jaunieši. Brīdī, kad kāds mani pārspēj, telefonā saņemu paziņojumu. Tad sākas uzdevuma pildīšana, lai uzlabotu savu rezultātu un atgūtu līdera pozīciju. Lai pildītu uzdevumu jānovieto telefons atbilstošā un stabilā pozīcijā, tā, lai uzdevuma pildīšanas laikā es būtu redzams pilnā augumā. Uzdevumu pildīšanai ir neierobežots mēģinājumu skaits. Aplikācija uzskaita iegūtos vai zaudētos punktus.

Pildot pirmās nedēļas uzdevumu esmu secinājis, ka tas ļoti attīsta reakciju, veiklību un ātrumu. Ja uzsākot izaicinājumu varēju iegūt 990 punktus, tad tagad esmu ieguvis 1700 punktus.

Pirmais izaicinājuma nedēļas uzdevums noslēdzās 14. marta plkst. 12.00, un man ļoti sīvā cīņā izdevās saglabāt pirmo vietu.

Dalībnieku motivācijai pirmās vietas ieguvēji katru nedēļu saņems dažādas balvas, finālā galvenā balva Playstation 5.

Diemžēl aplikācija pieejama tikai atsevišķu modeļu telefoniem (IPhone, IPad), līdz ar to daudziem tas liedz dalību izaicinājumā. Uzskatu, ka manas komandas sastāvā arī būtu spēcīgi konkurenti.”

Lai Adrianam tikpat labi veicas arī tālāk!

Kā norisinās šī spēle, vari ieskatīties ŠEIT!