img 20240408 wa0013 b5c9f

No 6. līdz 7. aprīlim Rīgas Volejbola Sporta skolas zālē notika Latvijas Jaunatnes čempionāta finālposms U-12 grupas zēniem. Pēc reģionālā finālposma izcīnītajām vietām, Viļakas komandas zēni finālposma sacensībās spēlēja par 1.- 16. vietu.

Pirmajā dienā puiši spēlēja B apakšgrupā, kopā ar Talsu novada Sporta skolas; Dundagas 1.  komandu, Kuldīgas novada Sporta skolas; Skrundas un Aizkraukles novada 2. komandu. Pēc pirmās dienas spēlēm Viļakas puiši ierindojās pirmajā vietā. Tas deva zēniem iespēju cīnīties par 1.-4. vietu. Cīņa notika starp Rīgas Sporta skolas 5. un 7. komandām, kā arī Aizkraukles novada Sporta skolas 1. komandu. Pēc spraigām cīņām Viļakas U-12 grupas zēni izcīnīja bronzu.

Viļakas komandas sastāvā spēlēja: Roberts Melāns, Martins Vrubļevskis, Kristers Locāns, Ričards Kokorevičs, Roberts Bukovskis un Ričards Krūklis. 

Paldies zēnu komandas trenerim Ervīnam Veļķerim par zēnu sagatavošanu čempionātam! Paldies vecākiem par atbalstu un sapratni!

 

Informācija: Balvu Sporta skolas direktora vietniece mācību darbā Inese Petrova

Foto: Ervīns Veļķers 

No 6. līdz 7. aprīlim Rīgas Volejbola Sporta skolas zālē notika Latvijas Jaunatnes čempionāta finālposms U-12 grupas zēniem.Viļakas komandas sastāvā spēlēja: Roberts Melāns, Martins Vrubļevskis, Kristers Locāns, Ričards Kokorevičs, Roberts Bukovskis un Ričards Krūklis. Pēc spraigām cīņām Viļakas U-12 grupas zēni izcīnīja bronzu.Paldies zēnu komandas trenerim Ervīnam Veļķerim par zēnu sagatavošanu čempionātam!