img 20230206 wa0002 d4ddb

Šī gada 4. februārī Balvos notika Latvijas Jaunatnes Volejbola federācijas volejbola sabraukums U-14 grupas meitenēm. Spraigā cīņā Balvu Sporta skolas jaunietes cīnījās ar Daugavpils Sporta skolas un Limbažu Sporta skolas komandām. Abas spēles tika uzvarētas ar 2:0. “Mājās arī sienas palīdz!” noteic treneris Imants Kairišs.

Komandā spēlēja: Līva Raciborska, Elīza Anča, Ieva Stepanova, Marija Kapustina, Anastasija Zelča, Karīna Žuržiu un Eveina Līna Smoļenska.

Paldies jaunietēm par pozitīvo spēli, treneriem Imantam Kairišam un Ērikam Mičulim par dotajām prasmēm un iemaņām mācību – treniņu procesā, kā arī spēļu tienešiem Jānim Strapcānam un Agritai Ančai.

Grupas pārspēles turpināsies nākošajā mēnesī. Lai veicas!

Informācija: Balvu Sporta skolas direktores vietniece Inese Petrova

Foto: Imants Kairišs

Šī gada 4. februārī Balvos notika Latvijas Jaunatnes Volejbola federācijas volejbola sabraukums U-14 grupas meitenēm. Spraigā cīņā Balvu Sporta skolas jaunietes cīnījās ar Daugavpils Sporta skolas un Limbažu Sporta skolas komandām. Komandā spēlēja: Līva Raciborska, Elīza Anča, Ieva Stepanova, Marija Kapustina, Anastasija Zelča, Karīna Žuržiu un Eveina Līna Smoļenska.Paldies jaunietēm par pozitīvo spēli, treneriem Imantam Kairišam un Ērikam Mičulim par dotajām prasmēm un iemaņām mācību – treniņu procesā, kā arī spēļu tienešiem Jānim Strapcānam un Agritai Ančai.Grupas pārspēles turpināsies nākošajā mēnesī. Vēlēsim veiksmi mūsu sportistēm!