img 20230324 wa0006 66bc2

Šī gada 18.martā Daugavpilī notika Latvijas čempionāts grieķu- romiešu cīņā U-15 vecuma grupā. Balvu Sporta skolu pārstāvēja pieci cīkstoņi un trīs no viņiem pārveda mājās medaļas.

Bronzas medaļu svara kategorijā virs 85 kg izcīnīja Kristiāns Ūselis. Kristiāns bija nupat atlabis pēc slimošanas, bet apzinājās, ka viņa starts ir svarīgs komandai.

Otru čempionāta bronzas medaļu izcīnīja Kristers Brenčs (svara kategorija 57 kg).

Valsts sudraba godalgu izcīnīja Valters Začs (svara kategorija 85 kg). Valters saspringtas un tehniski sarežģītas pusfināla cīņas laikā sajuta sāpes elkonī un, lai nepieļautu smagas traumas risku, kopā ar treneri pieņēma lēmumu nestartēt finālcīņā. Domājams, ka tikai tāpēc šoreiz iegūts sudrabs, nevis zelts.

Informācija: treneris Konstantīns Titorenko

Šī gada 18.martā Daugavpilī notika Latvijas čempionāts grieķu- romiešu cīņā U-15 vecuma grupā. Bronzas medaļu čempionātā izcīnīja Kristers Brenčs (svara kategorija 57 kg).Valsts sudraba godalgu izcīnīja Valters Začs (svara kategorija 85 kg). Valters saspringtas un tehniski sarežģītas pusfināla cīņas laikā sajuta sāpes elkonī un, lai nepieļautu smagas traumas risku, kopā ar treneri pieņēma lēmumu nestartēt finālcīņā.Bronzas medaļu svara kategorijā virs 85 kg izcīnīja Kristiāns Ūselis.Balvu Sporta skolu čempionātā pārstāvēja pieci cīkstoņi un trīs no viņiem pārveda mājās medaļas.