tmb202004131630422019./2020. gada sezonā Balvu sporta skolas komanda uzsāka dalību LBL3 čempionātā, pirmoreiz Balvu novada vēsturē, komandas pamatkodolu veidoja mūsu skolas jaunieši un daži pieaugušie bijušie Balvu Sporta skolas spēlētāji.

Šajā sezonā mūsu komanda aizvadīja 19 spēles, diemžēl pēdējā sezonas spēle mājās ar BK Krāslava/Sporta skola netika izspēlēta sakarā ar izsludināto ārkārtas situāciju valstī. Lai arī visā sezonā neizdevās tikt pie uzvaras, daudzās spēlēs mūsu komanda sīksti spēkojās ar pretiniekiem, kā piemēram sezonas pirmajā spēlē Rugāju SC komanda izglābās tikai spēles galotnē, līdzīgs scenārijs bija arī otrā apļa spēlē ar Valmiera /Glass Via3 komandu.

Pirmkārt vislielāko paldies komandas vārdā gribu teikt Balvu novada pašvaldībai par sniegto finansiālo atbalstu šajā sezonā.

Visā sezonas gaitā mājas spēlēs bija ļoti nozīmīgs skatītāju atbalsts, par ko kā treneris saku,paldies, katram mūsu komandas līdzjutējam, kā arī gribu pateikties par sezonu mūsu komandas spēlētājiem:komandas kapteinim-Artim Smirnovam, Endijam Tūcim, Dāvim Karavoičikam, Armandam Pauliņam, Ritvaram Klodžam, Elvim Pužulim,Laurim Jauntēvam, Kasparam Porietim, Artūram Mičulim, Jānim Melderim, Kristapam Krišjānim, Ingusam Korlašam, Robertam Ķirsonam, Andim Šmuškovam, Edgaram Masam, Mārtiņam Kaļvam, kā arī trenera asistentiem Jurim Ķirsonam un Edgaram Kaļvam.

Komandas trerneris: Arnis Voika