galvenais-attels

31.oktobrī Balvu pamatskolas sporta zālē notika Balvu Sporta skolas organizētais sporta nodaļu turnīrs telpu futbolā. Turnīrs pulcēja sportistus, vecākus un trenerus no svarcelšanas, grieķu-romiešu cīņas, sporta deju, vieglatlētikas, peldēšanas, basketbola, volejbola nodaļām. Sacensības izvērtās aizraujošas un interesantas, jo komandā uz laukuma spēlēja dažāda vecuma, dzimuma dalībnieki, tajā skaitā, viens vecāks vai treneris.

Vairums spēļu beidzās ar neizšķirtu rezultātu, kas liecināja, ka neviena no komandām negrasās padoties, lai vai cik pretinieks ir stiprs.

Sacensības tika organizētas ar mērķi dažādot sporta skolas audzēkņu fiziskās aktivitātes, saliedējot audzēkņus, veicinot sadarbību starp nodaļu audzēkņiem, vecākiem, treneriem, kā arī noskaidrot labākās komandas starp nodaļām.

Visas komandas demonstrēja teicamu spēli un bija pelnījušas būt labākās, bet sportā jāmācās atzīt un sumināt stiprākos, lai turpmāk trenētos vēl cītīgāk un spētu uzvarēt.

Trīs veiksmīgākās, kas ieguva salduma balvas bija: vieglatlētu nodaļa (1.vieta), basketbola nodaļa (2.vieta), peldēšanas nodaļa (3.vieta).

Balvu Sporta skolas d.v.m.d. Sarmīte Keisele

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpgimage007.jpgimage009.jpgimage011.jpgimage013.jpgimage015.jpg