Pagājušajā nedēļas nogalē, 25.janvārī, Balvu pamatskolas sporta zālē tika aizvadītas Atzeles volejbola līgas B grupas apļa spēles.

Sestdienas rītu ar nepacietību gaidīja četras komandas: „Naudaskalns”, „Bērzpils”, „Alūksne” un „Zeltiņi”. Visām komandām tika dota otrā iespēja tikties ar tiešajiem konkurentiem. Vissīvākā spēle tika gaidīta starp komandām „Alūksne” un „Naudaskalns”, kā arī „Bērzpils” un „Zeltiņi”. Komanda „Alūksne” jau regulārajā sezonā nodemonstrēja savas komandas spēku, pēc aizvadītām 10 spēlēm ieņēma pirmo vietu B grupā, piedzīvojot tikai vienu neveiksmi pret komandu „Zeltiņi”. Šī diena bija bez izņēmumiem, alūksnieši pārliecinoši izcīnīja trīs uzvaras. Pārējās trīs komandas tika pie vienas uzvaras un diviem zaudējumiem.

B grupas rezultāti pirms izslēgšanas spēlēm:

Pirmā vieta – komanda „Alūksne”;

Otrā vieta – komanda „Naudaskalns” no Balvu novada;

Trešā vieta – komanda „Zeltiņi” no Alūksnes novada;

Ceturtā vieta – komanda „Bērzpils” no Balvu novada.

Cīņa par trešo vietu bija saspringta, lai noteiktu, kura komanda ieņems trešo vietu, bija nepieciešams ņemt vērā savstarpējās spēles. Divas komandas („Zeltiņi” un „Bērzpils”) pēc aizvadītajām grupas apļa spēlēm nopelnīja 12 punktus. Pirmo reizi „Zeltiņi” un „Bērzpils” komandas tikās 15.decembrī, kad ar rezultātu 2:0 (25:22; 26:24) pārāki bija „Zeltiņi” komanda. Otrā tikšanās reize pienāca 25.janvārī, Balvos. Līdzīgi kā pirmajā reizē, pārāki izrādījās „Zeltiņi” 2:1 (21:25; 25:23; 15:10), bet šoreiz „Bērzpils” komanda spēja izcīnīt uzvaru vienā setā. Savstarpējās cīņās „Zeltiņi” ar 2:0 bija pārāki un līdz ar to ierindojās trešajā vietā.

A grupas apļa spēles norisināsies 8.februārī, Malnavas koledžas sporta zālē, un 23. februārī visas komandas dosies uz Balviem, lai cīnītos izslēgšanas spēlēs.

Turnīra tabula