8.septembrī futbola spēlē Gulbenē Komanda.lv 1.līgas ietvaros tikās Balvu Sporta centrs ar FK Smiltene/BJSS.

Pirmajā mačā, kad jau tikās abas komandas, ar 6-1 pārāki bija smiltenieši, tāpēc paredzama bija visai grūta spēle.

Balvu Sporta centra futbolisti visai veiksmīgi iesāka maču un noturējās līdz 37.minūtei, kad pretinieku komandas spēlētājs Kārlis Rozītis atklāja rezultātu, izvirzot smilteniešus vadībā.

Ilgi nebija jāgaida līdz Vadims Sņegovs rezultātu eleganti izlīdzināja spēles 44.minūtē. Pirmajā puslaikā tas arī bija viss.

Otrais puslaiks iesākās ar "aukstu dušu" laukuma saimniekiem - Balvu Sporta centra futbolistiem, kad spēles 52.minūtē otro dzelteno kartīti un noraidījumu nevajadzīgā situācijā izpelnījās Egils Lielbārdis.

Puiši cīnījās 10 vīru sastāvā, tomēr spēles 81.minūtē smiltenietis Dairis Zariņš panāca savu, gūstot vārtus smilteniešu labā, un 1-2 un spēle galā.

Balvu Sporta centra futbolistiem jāpiedomā pie disciplīnas, jo jau otro spēli pēc kārtas gandrīz visu otro puslaiku aizvada mazākumā.

Turnīra tabulā gan saglabā 10.vietu 12 komandu konkurencē, jo šajā kārtā zaudēja visi tiešie konkurenti, bet situācija turnīra tabulas lejasdaļā ir ļoti saspringta - 3 komandām pa 9 punktiem, un tikai pēdējās vietas īpašniecei - 7.

Tikmēr svētdien, 9.septembrī, spēlē Rugāju stadionā visai pārliecinošu uzvaru ZA 2.līgas mačā svinēja Balvu Sporta centrs 2 komanda, kas ar rezultātu 5-0 uzvarēja Lubāna/Degumnieki/MBJSS komandu.

Vārtus guva:

Ingus Korlašs 2,
Egils Lielbārdis,
Andrejs Aleksejevs,
Ingus Zaharāns.

Tabulā Balvu Sporta centrs 2 ir nodrošinājuši 2.vietu, bez izredzēm pakāpties uz pirmo vietu, jo to ir nodrošinājuši FK Madona/FFL.