tmb20180507162848

4.maijā, kad, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienas un Antona Rimoviča piemiņai veltīto pasākumu ietvaros, Balvos viesojās Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, viens no vizītes uzdevumiem bija arī Balvu Sporta skolas labākajiem basketbolistiem un volejbolistiem pasniegt jaunās sporta formas.

Balvu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Aigars Pušpurs pateicās ministra kungam par apciemojumu un par to, ka ir sadzirdēta pašvaldības vēlme atjaunot sporta komandu formas tērpus, kā arī atzīmēja, ka pirmās saņemtās jaunās formas mazajiem futbolistiem (U-10) jau nesušas uzvaru starptautiskā turnīrā. Un novēlēja visiem tikties uz tādiem pašiem rezultātiem!

Balvu Sporta skolas direktore Ludmila Beļikova klātesošajiem pastāstīja, ka Balvu Sporta skolā vienmēr atbalsta savējos, izteica apņemšanos centies vēl vairāk, mērķtiecīgi domājot ne tikai par Balvu, bet arī par Latvijas vārda nešanu pasaulē. „Strādāsim un mūsu rezultāti augs, jo Balvu Sporta skolas audzēkņiem šī vēlme ir!” tā uzrunas noslēgumā teica L.Beļikova.

Nelielajā tikšanās reizē klāt bija arī 12.Saeimas deputāte Līga Kozlovska, kura jauniešiem pateicās par to, ko viņi jau ir izdarījuši, kā arī izteica cerības, ka jaunās sporta formas atnesīs uzvaras basketbolā un volejbolā ne tikai vietējā līmenī, bet arī starptautiskā. Savu uzrunu noslēdzot, L.Kozlovska teica: „Mēs visi ceram uz lieliem panākumiem! Un, lai vienmēr ir atbalsta plecs, mana vēlme ir kļūt par mūsu Balvu sportistu patronesi.”

Turpretim Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs savā uzrunā dalījās atmiņās par laiku, kad pats aktīvi spēlēja basketbolu, par uzvarām un panākumiem. Un atzina, ka sports izaudzina īstus vīrus un ka ir svarīgi, lai būtu labi treneri un lai tas, ko dara, patīk pašam un vēl labi izdodas, un novēlēja veiksmi turpmākajās gaitās.

Pasākumā katrs sportists saņēma jaunās sporta formas, ko bija sarūpējusi Latvijas Zemnieku savienība, - Arņa Voikas trenētās U-17 basketbola komandas dalībnieki - Artis Smirnovs, Endijs Tūcis, Dāvis Karavoičiks, Elvis Pužulis, Andis Smuškovs, Armands Pauliņš, Ritvars Klodžs, un Vjačeslava Gamazina un Igora Šnepere trenētās volejbola komandas dalībnieki – Nils Miethke, Ervīns Kleins, Ilmārs Bleidels, Lars Miethke, Markuss Kleins, Intars Bleidels.

img-001.jpgimg-002.jpgimg-003.jpgimg-004.jpgimg-005.jpg