tmb20180406155639Jau trešo reizi Balvu Sporta centrs sadarbībā ar Ilzi Gļaudu un Dagniju Vaickovsku organizē piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensības sievietēm “Prieka tūre”.

Tāpat kā iepriekš, ekipāžā obligāti nepieciešamas 2 dalībnieces – pilote un stūrmane, bet mašīnā drīkst būt pasažieres (tikai sievietes). Ekipāžu kustība notiek atbilstoši organizatoru izstrādātajam maršrutam pa vispārējās lietošanas ceļiem, kuri netiek slēgti publiskai satiksmei.

Pieteikt dalību pasākumā var līdz 7.maijam, to ieskaitot, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. un sūtot elektronisku pieteikuma veidlapu (skatīt Nolikumā zemāk). Komandām, kuras reģistrējušas savu dalību, jānosūta komandas kopbilde uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (foto tiks publicēts Facebook mājas lapā balsojumam nominācijai – “Sabiedrības mīlules”.)

Distances aptuvenais garums 200 km. Starta intervāls – 3 minūtes (Organizators ir tiesīgs mainīt starta intervāla laiku). Sacensību dokumentācija tiek izsniegtas pie dalībnieču reģistrācijas Balvu Valsts Ģimnāzijas iekšpagalmā. Rallija laikā dalībniecēm jāievēro visi CSN un automašīnai jāatbilst visām prasībām, ko izstrādājusi Ceļu satiksmes drošības direkcija, lai auto varētu piedalīties ceļu satiksmē.

Plašāka informācija un noteikumi lasāmi NOLIKUMĀ.