Sestdienas vakarā, 3.martā, Balvu Sporta centra futbolistiem bija jāaizvada pēdējā spēle sezonā ar Līvāni/LivMet komandu. Svarīga tādēļ, ka uzvaras gadījumā Balvu Sporta centra futbolisti vēl varētu reāli cīnīties par uzvaru ZA 2.līgas telpu futbola turnīrā. Diemžēl šoreiz cerības neattaisnojās.
Komanda iznāca laukumā nekoncentrējusies. Par to liecina tas, ka pirmajās 3 minūtēs ielaida 2 bumbas savos vārtos un rezultāts jau 0:2. Uzreiz pēc šokējošā spēles sākuma komandas kapteinis Jurģis Vilciņš pieprasīja minūtes pārtraukumu, un, šķiet, tas deva efektu! Vispirms, mūsu vārtsargs Jurģis Vilciņš meta bumbu pāri visam laukumam, lai izdarītu piespēli, bet ar to neveikli izrīkojās pretinieku komandas vārtsargs, un rezultāts 1:2. Brīdi vēlāk Balvu futbolisti nopelnīja tiesības uz soda sitienu, un to pārliecinoši izdarīja Aleksandrs Sņegovs, rezultātā 2:2. Līdz puslaika beigām viesi gan atkal izvirzījās vadībā, un puslaikā ejot 2:3.
Otrais puslaiks iesākās mājiniekiem labvēlīgi. Līdera lomu uzņēmās pagaidām turnīra rezultatīvākais spēlētājs Rihards Ščogols. Vispirms viņš no laukuma centra pārspēja viesu vārtsargu, bet pēc tam jau noslēdza skaistu Balvu kombināciju un rezultāts 4:3 Balviem par labu. Diemžēl tad sākās mūsu nedienas. Līvāni guva 2 vārtus pēc kārtas, un jau rezultāts 4:5 viesu labā. Kārlis Vanags gan vienus vārtus atspēlēja (5:5), un likās, ka tik maz vajag, lai izcīnītu svarīgo uzvaru, bet šoreiz fortūna nebija mūsu pusē. Ielaidām vēl 2 vārtus, un rezultātā zaudējums ar 5:7.
Paldies puišiem par spēli! Tāpat paldies visiem līdzjutējiem, kuri šosezon kuplā skaitā nāca atbalstīt komandu.

Lauris Baranovskis

Balvu Sporta centrs